Naša spletna spletna stran uporablja piškotke, ki vam zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo.

O podjetju

Želimo ohraniti konkurenčnost na trgu in postati eno izmed bolj prepoznavnih imen znotraj naše panoge. 

V sodelovanju z dobavitelji najkakovostnejših lesenih materialov, lakov in okovja ter estetsko usmerjenimi arhitekti, ki izdelke napravijo funkcionalne, hkrati pa prirejene po željah naročnika, se bomo trudili ohranjati kvaliteto naših izdelkov in osebni stik z naročniki ter vam v prihodnje poleg izdelovanja, dostave in montaže izdelka ponudili tudi dodatne storitve. 

Strmimo tudi k skrbi za okolje, zato želimo z uporabo peči na bio-maso v okolje poslati manj težje razgradljivih odpadkov.

mizarstvo-gajšek

 

Izvensodno reševanje potrošniških sporov

 

Podjetje Gajšek, mizarstvo in storitve, d. o. o.  skladno z določbami relevantne zakonodaje ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošnikih sporov, ki bi jih potrošnik lahko sprožil v skladu z veljavnim Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov (Uradni list RS, št. 81/15).

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov (Uradni list RS, št. 81/15), Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter sprememb Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.